De limieten voor uitgaande mail zijn als volgt:

Max e-mails: 80 per uur
Max failed/deferred mails: 30 per uur

Indien er boven bovenstaande limieten wordt gegaan, dan wordt de uitgaande mail bewaard in de wachtrij on hold. Wij kunnen deze manueel releasen indien nodig.

Indien er meer dan 120 mails op een uur worden gestuurd, wordt de login van de individuele e-mailaccount geblokkeerd, en wordt alle uitgaande mail van deze account verwijderd.
Indien er meer dan 300 mails op een uur worden gestuurd, wordt de volledige cpanel account suspended, en wordt alle uitgaande mail van alle accounts verwijderd.

Heb je nood aan een hoger quota?
- Om marketing/mass emails uit te sturen, kijk naar oplossingen zoals mailchimp.com. Daarmee kan je gratis massa mails uitsturen naar 2000 contacten.
- Om transactionals mails uit te sturen (webshops, notificaties, ...) kan je een e-mail service zoals mailgun.com of sendgrid.com gebruiken
- Indien mogelijk kun je throttling/queuing activeren in je webapplicatie, zodat deze een max aantal mails per uur verstuurd, om onder de limieten te blijven
- Wil je toch meer mails kunnen versturen vanaf je e-mail account? Contacteer ons dan. We kunnen dan de limiet licht verhogen, of we kunnen je account van een dedicated IP adres voorzien waarmee je tot 3000 mails per dag kunt versturen op voorwaarde dat dit geen spam is, en enkel naar contacten die hier toestemming voor hebben gegeven (extra kostprijs).

Heb je hierover vragen, of heb je hulp nodig hierrond? Aarzel dan niet om ons te contacteren!